Pijnloos verdoven met de computer

pijnloos verdoven pijn computer

 

 

Pijnloos verdoven: M.D. uit Dendermonde

Beste Luc,

Na lang aarzelen, voornamelijk uit angst  voor ''de tandarts", nam ik uiteindelijk de beslissing om bij jou voor een gebit met mini implantaten te kiezen.

Ondanks al jouw geduldige uitleg en bemoediging vooraf, was het toch met knikkende knieën en klamme handjes dat ik de dag van de ingreep plaatsnam in de tandartsstoel.

Mijn angst verdween echter vlug, toen ik merkte dat de verdoving inderdaad pijnloos was en ik van de hele behandeling niets voelde.

De verdere aanpassing van het nieuwe gebit verliep probleemloos en het uiteindelijke resultaat  is letterlijk en figuurlijk "schitterend".

Ik wil je nog speciaal danken voor de vriendelijke en deskundige benadering, het bezorgd zijn om mijn welzijn en comfort en ook voor jouw feeling voor het esthetische, die bijdroeg tot die mooie resultaat.

Met vriendelijke groeten,

M.D.
Dendermonde.

 

Pijnloos verdoven: Dirk uit Zottegem

Dag Luc,

Langs deze weg wou ik je nog even bedanken voor de fantastische zorgen, ik heb in mijn leven al ettelijke uurtjes doorgebracht op een tandartsstoel, maar nooit zoals bij jullie !
Iedere tandarts die ik in het verleden bezocht heeft me meer en meer  angst ingeboezemd, ik was dan ook als de dood voor men eerste afspraak, juist geteld één bezoek bij je heeft alle angst weggenomen !!
Het verdoving systeem en het gemoedelijke ontvangst zijn een groot deel van de reden waarom die angst verdwenen is.
Er zijn ook nog kleine details die veel doen zoals, het niet laten zitten van dat zuigerdingetje in je mond tijdens het ganse bezoek (wat dus duidelijk niet echt nodig is), kleine stukjes van wat dan ook niet in de mond laten zitten wat irriterend werkt, af en toe je patiënt een rechtop laten zitten, en zo zijn er nog tal van dingen die ECHT het verschil maken.
Mijn behandeling is nog niet ten einde dus ik zie u binnenkort met plezier terug.

Alvast bedankt !

Dirk.

 

Pijnloos verdoven: Carla uit Westmalle

Dag Luc,

Graag zou ik je willen bedanken voor de prima behandeling en het mooie resultaat van mijn nieuwe tanden op mini implantaten. Ik had er echt schrik van maar na onze eerste afspraak had ik vertrouwen en wist dat ik op de juiste plaats zat. Het trekken van mijn tanden, het plaatsen van mini implantaten heeft geen moment pijn gedaan dankzij de computer gestuurde verdoving en zeer goede begeleiding. Ik heb maar van 1 ding spijt : " Ik had het 10 jaar eerder moeten laten doen "

Ik kan terug lachen !

Carla

Pijnloos verdoven: Veronique uit Hemiksem

Danielle en Luc,

Een woordje van een wel zeer tervreden klant:
Dankjewel voor...het mooie resulaat, de vriendelijke ontvangst, de pijnvrije behandelingen, de correcte en vlotte communicatie,...en ook de verzorgde praktijk én massagezetel zijn mooi meegenomen.
Clear Braces bleek dé oplossing te zijn voor mijn probleem. Ik heb het beloofde restulaat verkregen en dit op een korte periode. Luc, je praat terecht zo enthousiast over dit product! Ik voel me veel zelfzekerder als ik lach en dit wordt ook door anderen opgemerkt. Het leuke aan Clear Braces is dat je vanaf het begin weet wat het resultaat zal zijn én dat dit klopt!
Ik dank jullie ook voor de fotocompilaties achteraf. Als ik de beginfoto's vergelijk met het eindresultaat kan ik mijn ogen bijna niet geloven, wauw!
Ik heb me steeds welkom gevoeld en kreeg altijd de tijd om nodige vragen te stellen... Een voorbeeldpraktijk dus!

Groetjes,
Veronique, Hemiksem

 

Pijnloos verdoven: Antoinne uit Rijkevorsel

" Beste Luc,

Met dit mailtje wil ik U nogmaals bedanken voor de pijnloze en goede behandeling die u mij hebt gegeven. In het begin kwam mijn vrouw naar U met onze zoon Dimitri voor zijn behandeling met de invisaligne.
Ze vertelde dat er een goed en vriendelijk ontvangst was, met een tandarts die voldoende tijd neemt om te luisteren naar het verhaal van de patiënt, en in samenspraak probeert om tot de beste oplossing te komen voor de aanwezig zijnde tand problemen.
Mits door vroegere behandelingen die niet in goede aarde waren gevallen, stond ik hier heel angstig en sceptisch tegenover.
Doch op haar aandringen heb ik contact met u genomen.
Achteraf ben ik hier héél dankbaar om, want jullie hebben ervoor gezorgd dat ik terug kan glimlachen, mijn leven is hier toch in de positieve zin door veranderd.
U hebt met het nodige geduld, mijn verhaal aangehoord, en hiermee een deel van de angst doen verdwijnen. U bent heel rustig te werk gegaan. Eerst het verwijderen van enkele tanden (3), zodat ik al kon ervaren wat dit was voor ik alle tanden liet verwijderen van mijn bovengebit. Er werd gegarandeerd dat dit volledig pijnloos zou gebeuren, en dit is daadwerkelijk zo geweest. Voor 100% meegevallen. Ook van echte napijnen was niet veel sprake. De volgende maal werden er weer 3 tanden getrokken, en daarna nogmaals 3. Op een tempo zoals ik het wou, rustig en goed voorbereid.
Het happen voor het gebit dat heel in het begin gebeurt was, is ook géén vervelende opdracht geweest. Ik had namelijk al van veel mensen gehoord, dat je dan net het gevoel krijgt of je stikt, maar u liet mij netjes recht opzitten, en heb hier totaal geen last van gehad.
Toen de laatste tanden eruit waren (vooraan, zodat er zolang mogelijk een aanzicht was), werd meteen het noodgebit geplaatst en aangepast.
Het is een prachtig gebit met heel natuurlijk uitziende tanden.
De eerste week heb ik nu achter de rug, het was wel even aanpassen, met het volle rare gevoel dat je in je mond hebt. Ook moet je er leren mee eten. Maar dat moet je uiteraard zelf doen.
Ik heb al vele positieve reacties ontvangen.
U mag van ons gerust deze brief op uw website plaatsen. Want moest er een titel zijn voor tandarts van het jaar, dan zou u dit van mij mogen ontvangen.
Voor zulke bange mensen als ik, ga praten en doe er wat aan. U wordt uitermate zacht, aardig ontvangen en zéér goed behandeld.

Nogmaals bedankt, en tot op de volgende controle beurt.

Met vriendelijke groeten

Twan"

 

Pijnloos verdoven: Serge uit Mechelen

" Beste Danielle, Beste Luc, 
Het is werkelijk fantastisch...!
Ik voel helemaal geen pijn of iets en het lijkt bijna alsof ik gisteren niet ben langs geweest ;-) 
Serge "