Onze praktijk en uw belevenis

"Naar de tandarts gaan" en "Genieten" gingen vroeger nooit samen. Totdat tandarts Luc Vanderborght zijn patiënten zo een comfort wou bieden dat zij werkelijk zouden kunnen genieten van hun tandartsbezoeken. Laat u hier reeds verwennen door de ...


Experience & Inrichting

    
 


Experience & Massage Chair

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende vernieuwingen die tandarts Luc Vanderborght in België introduceerde, is de volautomatische massagezetel in de wachttruimte.

Massage helpt niet alleen u te relaxen, maar heeft daarenboven ook vele andere voordelen voor uw gezondheid. Massage relaxeert het zenuwstelsel, verbetert de bloedcirculatie en de flexibiliteit van de gewrichten. Massage geeft u een verbeterd gevoel van welzijn en verminderde stress.

De tandarts is fier u deze massagezetel voor te stellen om uw tandartsbezoek goed te starten.

De massagezetel is voorzien van de unieke Human-Touch-Technology en werd ontwikkeld in samenwerking met specialisten en medici. Wegens zijn unieke kwaliteiten wordt hij aanbevolen door de toonaangevende American Academy of Chiropractic Orthopedics.


Experience & Luminotherapie

Tijdens de korte, donkere wintermaanden voelen velen onder ons zich niet 100% goed in hun vel. Het gebrek aan de juiste dosis natuurlijk licht bezorgt ons minder energie en een slechter humeur. We hebben de neiging om meer te slapen en om meer te eten.

Om de winter rond te krijgen hebben we daarom allemaal af en toe een steuntje nodig.

De tandarts is fier u de luminotherapie voor te stellen als extra aanvulling op uw tandartsbezoek.

De lichtarmatuur boven de tandartszetel is daartoe speciaal voorzien van de luminotherapie-functie. Indien deze functie wordt geactiveerd, ontvangt u tijdens uw behandeling automatisch de extra portie helend licht.


Experience & Hot Towels

Een warme handdoek wordt reeds eeuwen in het Verre Oosten gebruikt als teken van gastvrijheid.

Dichter bij ons worden opfrissende warme doekjes als service aangeboden door de betere luchtvaartmaatschappijen en de betere restaurants.

Maar waarom wachten tot u met het vliegtuig reist of aan tafel zit?

De tandarts is fier u om u ter afsluiting van de langere behandeling, opfrissende warme doekjes aan te bieden.

De tandartspraktijk is daartoe voorzien een speciaal apparaat dat voor u deze opfrissende warme doekjes automatisch klaarmaakt.