Kennismaken met Daniëlle, Praktijk & Comfort Manager


Daniëlle werkt sinds 2008 voltijds voor de praktijk.

Voorheen werkte Daniëlle meerdere jaren als Office Manager in internationaal gerenommeerde kantoren, zoals Tiberghien en Baker & McKenzie.

Zij verzorgt de hele administratieve en financiële zijde van de praktijk, regelt de nascholingen en de bestellingen.

Haar tweede kerntaak is zowel het comfort van de patiënten als de tandarts te verzekeren.

Daniëlle is de bezielster van de Comfort Services****** die wij in 2008 hebben opgestart. Hiertoe heeft zij in 2007 de bijscholing "Changing The Experience" in Londen / UK bijgewoond.

Sinds 2008 is Daniëlle een internationaal Gecertifiëerd als Patiënt-Coördinator voor Invisalign, de onzichtbare orthodontie zonder blokjes op de tanden. Zij volgde hiertoe nascholing in London / UK.

Daniëlle is sinds 2010 internationaal Gecertifiëerd als Patiënt-Coördinator voor de supersnelle orthodontie voor volwassen. Zij volgde hiertoe nascholing in Houston / USA.

Daniëlle heeft Cosmetische Congressen voor Tandarts-Specialisten en hulppersoneel bijgewoond in New Orleans, Honolulu, Dallas, San Antonio, Amelia Island, London en Dubrovnik.

Daniëlle heeft met succes de Tandarts Opleiding voor Digitale CAD/CAM Implantaat Behandelingen gevolgd.

Daniëlle is actief lid van de Association Of Dental Implant Auxiliaries.

Natuurlijk ontvangt Daniëlle met plezier nieuwe ideeën die het comfort van haar Gasten kunnen verhogen. U kan haar erover aanspreken in de praktijk, of haar erover mailen naar info@tandartsopwijk.be.

 

Opmerking: Het is voor de bezoekers aan onze website wel belangrijk om te weten dat Daniëlle echter geen tandarts, tandheelkundige of algemeen tandarts is.