Het Informatief Kennismakend Onderzoek

Inzicht in een wereld vol ongekende mogelijkheden.

tanden tandarts kostprijs

De tandheelkunde is één van de snelst evoluerende medische wetenschappen. Wij begrijpen dat het daardoor voor patiënten onmogelijk geworden is om uit al deze nieuwe mogelijkheden de juiste behandelingen voor zichzelf uit te kiezen.

Dat is de reden waarom wij een reeks van stappen hebben ingebouwd die u toelaten om met inzicht en vertrouwen de juiste behandelingen aan te vatten.

De eerste stap in al onze patiëntenrelaties wordt gevormd door "Het Informatief Kennismakend Onderzoek".

Het Informatief Kennismakend Onderzoek.

Door als eerste stap een gefundeerd inzicht te verwerven in de mogelijke behandelingen, kan u achteraf de beste beslissingen nemen.

Terwijl velen onder ons in aanmerking komen voor Cosmetische & Implantaat Behandelingen, zijn niet alle technieken en technologiën even geschikt en opportuun voor iedereen.

Tijdens het Informatief Kennismakend Onderzoek zal de Tandarts u informeren en u adviseren over de mogelijke behandelingen en hun voor- en nadelen.

tanden tandarts kostprijs
3 kwartier.

Soms zijn mensen vooraf al eens verbaasd over de duurtijd van het Informatief Kennismakend Onderzoek. Wij hebben de constante ervaring dat deze verbazing volledig verdwenen is na dit eerste bezoek aan onze praktijk.

De inzichten in de mondsituatie en in de mogelijke behandelingen zijn voor iedereen telkens zo vernieuwend dat 3 kwartier meestal nauwelijks voldoende is.

Dat is de reden waarom wij stap per stap gaan. En voor u in een tweede fase ook een duidelijk behandelplan opmaken dat een overzicht geeft van alle benodigde behandelingen en alle bijhorende kosten.

tanden tandarts kostprijs
160 €.

De vaste kostprijs voor het Informatief Kennismakend bezoek bedraagt 160 euro. Dit bedrag wordt echter in mindering gebracht van uw verdere behandeling.

Dit bedrag is betaalbaar op het einde van uw eerste bezoek via cash, Bancontact, Visa of Mastercard.

Een afspraak reserveren.

Om een afspraak te kunnen reserveren voor het Informatief Kennismakend Onderzoek kan u ons zowel via email als telefonisch contacteren.

U kan alle benodigde informatie hiertoe vinden door hier door te klikken naar de webpagina AFSPRAAK.

Patiënten referenties.

Wenst u voordat u een afspraak reserveert eerst een lijst met patiëntenervaringen te ontvangen dan kan dit door deze met een gewone email aan te vragen.  Daniëlle zal u dan per kerende deze lijst  - met wat onze patiënten over ons zeggen  - doormailen.